Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejna zapowiedz?! 

"Ból to tylko kwestia siły woli , im silniejsza wola tym więcej wytrzymasz!"

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Polecam serwer ze wzgledu na Zadusznego. Pliki z tego co widać są dopracowane i jeśli wszystko co jest w prezentacji będzie zawarte na serwerze z chęcia zagram i jeszcze raz gorąco polecam!

Opublikowano

Polecam, serwer dobrze się prezentuj, wiele różnych, fajnych nowości. Na pewno zagram, czekam z niecierpliwością.

Mam nadzieje, że będzie z kim powalczyć pvp na arenie. Prezentacja ładna i przejrzysta na pewno wbije zobaczymy się na starcie!

7522314833566571261672.jpeg

Opublikowano

Ogólnie serwer jest dobrze zrobiony i miło by się grało, gdyby nie to ze admin zamiast wyczyścić pliki ze starych danych o wyspach itp to zostawili pliki prawie nie zmienione prócz dodania skrzynki i minimalnej zmianie mapy . Zastanawia mnie jedynie poco on odgrzewa ten sam schabowy tylko z ananasem na gorze i do tego vipy jako tako taki wabik na graczy . Sam serwer podobał mi się kiedyś, ale po tym jak się dowiedziałem że łatwo idzie zarobić to równie dobrze moglem iść na jakiś freebuild i miałbym podobnie.

4/10 bo więcej nie dam za schabowego

Opublikowano

Ogólnie serwer jest dobrze zrobiony i miło by się grało, gdyby nie to ze admin zamiast wyczyścić pliki ze starych danych o wyspach itp to zostawili pliki prawie nie zmienione prócz dodania skrzynki i minimalnej zmianie mapy . Zastanawia mnie jedynie poco on odgrzewa ten sam schabowy tylko z ananasem na gorze i do tego vipy jako tako taki wabik na graczy . Sam serwer podobał mi się kiedyś, ale po tym jak się dowiedziałem że łatwo idzie zarobić to równie dobrze moglem iść na jakiś freebuild i miałbym podobnie.

4/10 bo więcej nie dam za schabowego

Pliki zostały wyczyszczone sporo zostało edytowane na pewno drop bo w poprzedniej edycji źle dogadałem się z technikiem i był zepsuty drop. Vipy dałem na swięta. Dodałem sporo nowosći menu poprawiłem aukcje dodałem itp.

Opublikowano

Serwerek fajny, lecz wymaga dopracowania.
Przydaloby sie znalezc budowniczego ktory zbuduje ladny spawn.

Ale ogolnie, warto wbic i sie porozgladac ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...